AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek

Kahve falında belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek

Kahve falında belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine işarettir.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı olduğunu gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli alanlarında çeki düzen verilmesi gereken şeylerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine yorulur.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı olmak hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı görmek rızkının kesileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında belediye başkan yardımcısını görmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş belediye başkanı görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında belediye başkanı olmak insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına yorulur.

Kahve falında belediye başkanından para almak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında belediye başkanı seçilmek keyifli sohbetler edeceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir