AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediye başkanı olmak

Kahve falında belediye başkanı olmak

Kahve falında belediye başkanı olmak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında belediye başkanı olmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda hemen hemen her konuda bazı değişiklikler yapma ihtiyacı içindesiniz.

Kahve falında belediye başkanından iş istemek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına delalettir.

Kahve falında belediye başkani olduğunu görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş belediye başkanı görmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında belediye başkanıyla tokalaşmak bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanına sarılmak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belediye başkaniyla konuşmak yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek daha fazla gelir sahibi olacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında belediye başkanıyla sohbet etmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir