AnaSayfa / Genel / Kahve falında el kadar bebek görmek

Kahve falında el kadar bebek görmek

Kahve falında el kadar bebek görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el kadar bebek gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenirseniz veya bazı şeyleri hafife alırsanız önemli bir fırsatı kaçırabilirsiniz.

Kahve falında el kadar bebek görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, işlerinin çok iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında parmak kadar bebek görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında beline kadar çamura batmak zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarıya kadar toprağa gömülmek sağlık ve hayır getireceğine, hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında doyana kadar yemek yemek kendisi ile baş başa kalacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında dize kadar denize girmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine alamet eder.

Kahve falında sabaha kadar namaz kılmak mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, hainlik yapacağına alamet eder.

Kahve falında ağzına kadar dolu kuyu görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir