AnaSayfa / Genel / Kahve falında belden vurulmak

Kahve falında belden vurulmak

Kahve falında belden vurulmak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, düşmanlarımızı alt etmeye, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında belden vurulmak gördüyseniz:

  • Ufak bir çabayla bazı kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında belden iğne vurulmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında belden vurulmak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında belden aşağısını yıkamak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında belden ameliyat olmak sevdikleri ile kavuşacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına inanılır.

Kahve falında belden aşağı görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında belden altını açık görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında belde kıl görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına delalettir.

Kahve falında belde silah taşımak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir