AnaSayfa / Genel / Kahve falında belde kıl görmek

Kahve falında belde kıl görmek

Kahve falında belde kıl görmek onlar sayesinde moral bulacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına inanılır.

Kahve falında belde kıl gördüyseniz:

  • Farklı olmak için çaba gösterebilirsiniz.

Kahve falında belde kıl görmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine işarettir.

Kahve falında belden yukarısını açık görmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, makamının ve itibarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında belden üstünü açık görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında belden aşağı soyunmak kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında belden iğne olmak bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında belden sarılmak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına yorulmaktadır.

Kahve falında belde silah taşımak ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında belden yukarısını görmek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir