AnaSayfa / Genel / Kahve falında belden aşağı görmek

Kahve falında belden aşağı görmek

Kahve falında belden aşağı görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında belden aşağı gördüyseniz:

  • Başkaları tarafından yönlendirme içine girmemelisiniz.

Kahve falında belden aşağısını görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında belden aşağı açık görmek mesleğinde uzmanlık yapacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında belden aşağısını açık görmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, neşeli ve huzurlu bir geleceğe yorulmaktadır.

Kahve falında belden aşağısını yıkamak gerçeklere yüz çevrileceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında belden aşağı görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında belden aşağı soyunmak kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında belde kıl görmek özel hayatında sessizleşeceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine rivayet eder.

Kahve falında belden üstünü açık görmek başarılarının kalıcı olacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir