AnaSayfa / Genel / Kahve falında belden aşağısını yıkamak

Kahve falında belden aşağısını yıkamak

Kahve falında belden aşağısını yıkamak büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında belden aşağısını yıkamak gördüyseniz:

  • İleride kurtulmak isteyeceğiniz işlerle ilgili anlaşmalar yapmaktan çekinmenizde fayda var.

Kahve falında belden aşağısını yıkamak yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına yorulur.

Kahve falında belden aşağı soyunmak isminden sıkça söz ettireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belden aşağı görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belden aşağısını açık görmek ona mutluluk getireceğine, eline geçen malları tutamayacağına delalet eder.

Kahve falında belden aşağı açık görmek geleceğinizin güzel olacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında belden aşağısını görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına tabir olunur.

Kahve falında belden iğne olmak dünya mallarının çoğalacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına yorulur.

Kahve falında belden iğne vurulmak sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir