AnaSayfa / Genel / Kahve falında belden ameliyat olmak

Kahve falında belden ameliyat olmak

Kahve falında belden ameliyat olmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında belden ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Başarılı organizasyonlar yapabilirsiniz.

Kahve falında belden ameliyat olmak kendini garantiye alarak harekete edeceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında belde kıl görmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında belde silah görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında belde silah taşımak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına tabir olunur.

Kahve falında belden sarılmak güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında belde tabanca görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulur.

Kahve falında belden vurulmak kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında belden aşağısını görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir