AnaSayfa / Genel / Kahve falında belde silah taşımak

Kahve falında belde silah taşımak

Kahve falında belde silah taşımak hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, aşık olacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında belde silah taşımak gördüyseniz:

  • Çevrenizi düzenlemek ya da bazı planlarınızı uygulamaya koymak için neler yapabileceğinize odaklanabilirsiniz.

Kahve falında belde silah taşımak varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belde silah görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında belden sarılmak sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında belden aşağısını açık görmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında belde kıl görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında belden aşağı soyunmak kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine alamet eder.

Kahve falında belden yukarısını görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına delalettir.

Kahve falında belden ameliyat olmak zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir