AnaSayfa / Genel / Kahve falında belden altını açık görmek

Kahve falında belden altını açık görmek

Kahve falında belden altını açık görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında belden altını açık gördüyseniz:

  • Bazı istek veya ihtiyaçlarınızı ön planda tutmanız görev ya da sorumluluklarınızı ihmal etmenize neden oluyor olabilir.

Kahve falında belden altını açık görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında belden yukarısını açık görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında belden üstünü açık görmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında belden aşağısını açık görmek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına alamet eder.

Kahve falında belden aşağı açık görmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında belden yukarısını görmek ister istemez çok üzüleceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına inanılır.

Kahve falında belde yara görmek düzenin kurulacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında belden iğne vurulmak türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir