AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin felç olduğunu görmek

Kahve falında elinin felç olduğunu görmek

Kahve falında elinin felç olduğunu görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında elinin felç olduğunu gördüyseniz:

  • Hiç görmediğiniz bir noktaya varabilirsiniz.

Kahve falında elinin felç olduğunu görmek amaçlarını yerine getireceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesini felçli görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına alamet eder.

Kahve falında birini felç görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında babayı felçli görmek ne yapacağını şaşıracağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına yorulur.

Kahve falında kocasını felçli görmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında felçli hastanın yürüdüğünü görmek üzüntülerinin son bulacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına işarettir.

Kahve falında birinin yüz felci geçirdiğini görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin felç olduğunu görmek kötü haberler alacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir