AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını felç görmek

Kahve falında babasını felç görmek

Kahve falında babasını felç görmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında babasını felç gördüyseniz:

  • Bazı kişiler asıl yapmak istediğiniz şeyleri yapmanızı engelliyor olabilirler.

Kahve falında babayı felç görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında babasını felçli görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasını felç görmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, sevinçli haberlere delalet eder.

Kahve falında babayı felçli görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın felç olduğunu görmek de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasının felç olduğunu görmek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüz felci olduğunu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüz felçli birini görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir