AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini felçli görmek

Kahve falında kendini felçli görmek

Kahve falında kendini felçli görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, umutlarının kırılacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine işaret eder.

Kahve falında kendini felçli gördüyseniz:

  • Duygusal bir duruma aşırı tepki gösterebilirsiniz.

Kahve falında birinin felç geçirdiğini görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüz felç olduğunu görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında felçli insanı yürürken görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, hayatının başarılarla dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında felç olmak büyük paralar kazanılacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüz felçli birini görmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında felçli birini yürürken görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin felç olduğunu görmek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında felç olmuş birini görmek dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, hayatının karışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir