AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzının felç olmak

Kahve falında ağzının felç olmak

Kahve falında ağzının felç olmak kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzının felç olmak gördüyseniz:

  • Bazı konu veya işlerdeki rahatsızlıkları veya düzensizlikleri bir şekle sokmak zor olabilir.

Kahve falında ağzının felç olduğunu görmek rahat erileceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna işaret eder.

Kahve falında ağzının felç olmak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında ağzı felç olmak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında ağzın felç olduğunu görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında bacaklarının felç olduğunu görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin felç olduğunu görmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakınını felçli görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini felc görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir