AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan yüzü dikmek

Kahve falında yorgan yüzü dikmek

Kahve falında yorgan yüzü dikmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, imkânların günden güne azalacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, onlardan medet umacağına, ikinci bir şans vereceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında yorgan yüzü dikmek gördüyseniz:

  • İletişiminiz bütünüyle bozulabilir.

Kahve falında yorgan yüzü dikmek saygın biri haline geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında yorgan çarşaf dikmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yorgan kılıfı dikmek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, hem moral hem de çareler bulacağına delalet eder.

Kahve falında yorgan ağzı dikmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil yorgan dikmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yorgan dikmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında bebek yorganı dikmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine delalet eder.

Kahve falında yatak yorgan dikmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir