AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan çarşaf dikmek

Kahve falında yorgan çarşaf dikmek

Kahve falında yorgan çarşaf dikmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında yorgan çarşaf dikmek gördüyseniz:

  • Belli fırsatlar yüzünü gösteriyor.

Kahve falında yorgan çarşaf dikmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine yorulur.

Kahve falında çarşaf ve yorgan görmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, insanlarla tartışacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz çarşaflı yorgan görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yorgan ve çarşaf görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yorgan çarşafı görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında çarşafsız yorgan görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çarşaf yorgan görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına işarettir.

Kahve falında çarşaf dikmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir