AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan ağzı dikmek

Kahve falında yorgan ağzı dikmek

Kahve falında yorgan ağzı dikmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yorgan ağzı dikmek gördüyseniz:

  • Evden yapılacak çalışmalar ekstra kazançlara neden olabilir.

Kahve falında yorgan ağzı dikmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında yorgan yüzü dikmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine delalettir.

Kahve falında yorgan çarşaf dikmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi yorgan dikmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yorgan dikmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında yorgan dikmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, zararların günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında bebek yorganı dikmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına işarettir.

Kahve falında yün yorgan dikmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir