AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorganı dikmek

Kahve falında yorganı dikmek

Kahve falında yorganı dikmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında yorganı dikmek gördüyseniz:

  • Belli bir planınızda veya düzenlemede ani aksilikler veya boşluklar oluşabilir.

Kahve falında mavi yorgan dikmek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına yorulur.

Kahve falında yorgan ağzı dikmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına inanılır.

Kahve falında yorgan yüzü dikmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında yorgan kılıfı dikmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yorgan dikmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına işaret eder.

Kahve falında yatak yorgan dikmek eğitim konusunda bir adım atılacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yün yorgan dikmek yolunda devam edeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yorganı dikmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir