AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan kılıfı dikmek

Kahve falında yorgan kılıfı dikmek

Kahve falında yorgan kılıfı dikmek daha çok kazanmaya başlayacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, yokluk çekeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında yorgan kılıfı dikmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yeterince dikkat ettiğinizin farkında olmadan hareket edebilirler.

Kahve falında yorgan kılıfı dikmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yorgan kılıfı görmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıfsız yorgan görmek önemli yerlere geleceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yastık kılıfı dikmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz yastık kılıfı görmek endişeli durumların son bulacağına, esenliği bulacağına alamet eder.

Kahve falında yastık kılıfı yıkamak sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık kılıfını çıkarmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında koltuk kılıfı görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir