AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak yorgan dikmek

Kahve falında yatak yorgan dikmek

Kahve falında yatak yorgan dikmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına delalettir.

Kahve falında yatak yorgan dikmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi veya kişilerle kaliteli zaman geçirmenizi sağlayacak planlar yapmalısınız.

Kahve falında yatak yorgan dikmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yorgan çarşaf dikmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek yorganı dikmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına delalettir.

Kahve falında mavi yorgan dikmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yorganı dikmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yün yorgan dikmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine inanılır.

Kahve falında yorgan kılıfı dikmek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, bir daha kopmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yorgan dikmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir