AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi yorgan dikmek

Kahve falında mavi yorgan dikmek

Kahve falında mavi yorgan dikmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında mavi yorgan dikmek gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan sizi yanlış yönlendiren kişiler olabilir.

Kahve falında mavi yorgan dikmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında yatak yorgan dikmek büyük hatalar yapacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgan çarşaf dikmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yorgan kılıfı dikmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine tabir olunur.

Kahve falında yün yorgan dikmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yorganı dikmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, durulacağına delalet eder.

Kahve falında bebek yorganı dikmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işarettir.

Kahve falında yorgan dikmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir