AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek tırnağı kesmek

Kahve falında bebek tırnağı kesmek

Kahve falında bebek tırnağı kesmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek tırnağı kesmek gördüyseniz:

  • Kendinizi açıkça ifade etmeye çalışırken kötü bir durumda kalmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında bebek tırnağı kesmek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin tırnaklarını kesmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin tırnağını kesmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnağını derin kesmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında tırnak eti kesmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin tırnağını kesmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak kesmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının ayak tırnağını kesmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, tartışmaların son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir