AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin tırnağını kesmek

Kahve falında bebeğin tırnağını kesmek

Kahve falında bebeğin tırnağını kesmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konular umut vaat ediyor.

Kahve falında bebeğin tırnaklarını kesmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğin tırnağını kesmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek tırnağı kesmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında tırnağı kesmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında saç ve tırnak kesmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine delalet eder.

Kahve falında başkası tarafından tırnağı kesmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında ölen birinin tırnaklarını kesmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir