AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak kesmek

Kahve falında tırnak kesmek

Kahve falında tırnak kesmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, talihin yüzlerine güleceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızı darıltmanız ya da sizin onlara gereksiz yere darılarak bir anda defterden silmeniz mümkündür.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına işarettir.

Kahve falında tırnağı kesmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, yeni bir ortama gireceğine işaret eder.

Kahve falında ayak tırnağının kesmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında tırnak kesmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün tırnak kesmek hayırlı bazı adımlar atacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında el tırnağı kesmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, evlatlarının hayrını göreceğine yorulur.

Kahve falında kırık tırnak kesmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün tırnağını kesmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir