AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak eti kesmek

Kahve falında tırnak eti kesmek

Kahve falında tırnak eti kesmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak eti kesmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi etkileyebilecek olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında tırnak eti kesmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tırnaklarını kesmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, güzel günlerinin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının el tırnağını kesmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında annenin tırnağını kesmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin ayak tırnaklarını kesmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun tırnak kesmek patron koltuğunda oturacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnağı derinden kesmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birinin tırnaklarını kesmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir