Kahve falında bebeğin tırnaklarını kesmek

Kahve falında bebeğin tırnaklarını kesmek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Maddi içerikli veya yeteneklerinizi kullanmanızı gerektiren konuları olabileceğinden çok fazla zorluyor olabilirsiniz.

Kahve falında bebeğin tırnaklarını kesmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin tırnağını kesmek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına delalettir.

Kahve falında bebek tırnağı kesmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına inanılır.

Kahve falında derinden tırnak kesmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına delalettir.

Kahve falında kızının tırnağını kesmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının el tırnağını kesmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun tırnak kesmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzamış tırnak kesmek haksızlığa uğranacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir