AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek mezarı kazmak

Kahve falında bebek mezarı kazmak

Kahve falında bebek mezarı kazmak can sıkıcı haberler almaya, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek mezarı kazmak gördüyseniz:

  • Yanlış yolu aşındırdığınızın ya da yanlış yerde zaman kaybettiğinizin farkına varabilir, daha az mücadele gerektiren ya da daha az rekabet içeren yollar arayabilirsiniz.

Kahve falında bebek mezarı kazmak tüm sorunlarının biteceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya yorulur.

Kahve falında bebek mezarı kazdığını görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin mezar kazdığını görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kardeşinin mezarını kazmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına işarettir.

Kahve falında evde mezar kazmak kendisine olan güveninin azalacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar kazdığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi mezarını kazmak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine delalet eder.

Kahve falında eve mezar kazmak uzun yıllar yaşayacağına, akıl vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir