AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar kazdığını görmek

Kahve falında mezar kazdığını görmek

Kahve falında mezar kazdığını görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, önemli kişi haline geleceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında mezar kazdığını gördüyseniz:

  • Olumlu olabilecek bağlantılar kurmanız mümkün olabilir.

Kahve falında yeni mezar kazmak kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine işarettir.

Kahve falında dedesinin mezarını kazmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının mezarını kazmak erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında evliya mezarı kazmak manevi olarak çökmekle kalmayacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar yeri kazmak başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında gömülü mezarı kazmak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında kardeşinin mezarını kazmak düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında eski mezar kazmak maddi kayba uğrayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir