AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek mezarı kazdığını görmek

Kahve falında bebek mezarı kazdığını görmek

Kahve falında bebek mezarı kazdığını görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, yıpranacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek mezarı kazdığını gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşıcins ilişkilerinizde sözlerinizi kontrol altında tutmak zorundasınız.

Kahve falında bebek mezarı kazmak dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek mezarı kazdığını görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında mezar yeri kazmak yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski mezar kazmak onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının mezarını kazmak kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, kötü olayların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolu mezar kazmak işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine işarettir.

Kahve falında mezarlığı kazmak yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içine mezar kazmak hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir