AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar yeri kazmak

Kahve falında mezar yeri kazmak

Kahve falında mezar yeri kazmak çok büyük zenginliğe sahip olacağına, borçlarını bitireceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar yeri kazmak gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilecek bir kişiyi etkileyebilirsiniz.

Kahve falında mezar yeri kazmak uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yer kazdığını görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, maceralara atılacağına delalet eder.

Kahve falında bir yeri kazdığını görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yer kazmak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ev yeri kazmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına delalettir.

Kahve falında bir yerleri kazmak mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında define yeri kazmak iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına delalettir.

Kahve falında yer kazmak ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir