AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığı kazmak

Kahve falında mezarlığı kazmak

Kahve falında mezarlığı kazmak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlığı kazmak gördüyseniz:

  • Astrolojik etkilerin çoğu da sizi desteklemektedir.

Kahve falında eski mezar kazmak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında mezarı kazmak kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde mezar kazmak yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına tabir olunur.

Kahve falında elleriyle mezar kazmak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına delalet eder.

Kahve falında babasının mezarını kazmak kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının mezarını kazmak hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlığı kazmak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine işarettir.

Kahve falında mezar kazdığını görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir