AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının mezarını kazmak

Kahve falında başkasının mezarını kazmak

Kahve falında başkasının mezarını kazmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, mali olarak küçüleceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işsizseniz işe gireceğinize, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının mezarını kazmak gördüyseniz:

  • İşinize karışan veya işinizi eleştiren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında mezarını kazdığını görmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, çok büyük borçlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakının mezarını kazmak yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına yorulur.

Kahve falında annesinin mezarını kazmak keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında dolu mezar kazmak birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin mezarını kazmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında ölüye mezar kazmak para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının mezarını kazmak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gömülü mezarı kazmak gereken sabrı göstereceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir