AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek eli öpmek

Kahve falında bebek eli öpmek

Kahve falında bebek eli öpmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, feraha ermeye, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine inanılır.

Kahve falında bebek eli öpmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ait sırları kimseyle paylaşmamalısınız.

Kahve falında bebek elini öpmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek eli öpmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı amcanın elini öpmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında bir hocanın elini öpmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği birinin elini öpmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında ölü bir insanın elini öpmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında cumhurbaşkanı elini öpmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen bir insanın elini öpmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin toparlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir