AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanı elini öpmek

Kahve falında cumhurbaşkanı elini öpmek

Kahve falında cumhurbaşkanı elini öpmek hayır getirecek yollara girileceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, hacetinizin giderilmesine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı elini öpmek gördüyseniz:

  • Tüm olumlu atmosfere rağmen dalgınlıklar veya dikkatsizlikler nedeniyle belli anlaşmalarda veya işlerde yanılsamalar ya da hatalar olabilir, daha detaycı olmakta fayda vardır.

Kahve falında cumhurbaşkanının elini öpmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı elini öpmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine yorulur.

Kahve falında cumhurbaşkanı öpmek işleri büyütme sürecine girileceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına delalettir.

Kahve falında cumhurbaşkanını öpmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanının elini sıkmak büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ölen cumhurbaşkanını görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında cumhurbaşkanını ziyaret etmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve eşini görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir