AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği birinin elini öpmek

Kahve falında sevdiği birinin elini öpmek

Kahve falında sevdiği birinin elini öpmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, modern insanlarla tanışılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Çok sorgulamadan olumlu yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında sevdiğinin annesinin elini öpmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisine olan güveninin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızın elini öpmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin ellerini öpmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, gelirin tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızın elini öpmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin elini öpmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği birinin elini öpmek eşyaların yenileneceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişinin elini öpmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini öpmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir