AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir hocanın elini öpmek

Kahve falında bir hocanın elini öpmek

Kahve falında bir hocanın elini öpmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, makamının ve ününün artacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir hocanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise ilişkinizin gidişatını olumsuz yönlere sürükleyebilecek bazı olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında hoca eli öpmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bir hocanın elini öpmek sorunların günden güne azalacağına, fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hocasının elini öpmek kişinin güzel işler yapacağına, mubah olmayan yollara sapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hocadan el almak özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli el öpmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş teyzenin elini öpmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında kaynananın elini öpmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın kişilerin elini öpmek yaşam standartlarının artacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir