AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen bir insanın elini öpmek

Kahve falında ölen bir insanın elini öpmek

Kahve falında ölen bir insanın elini öpmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen bir insanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Modası geçmiş, tercih edilmeyen veya artık verimli olmayan kalıpları, yöntemleri, davranışları veya yolları modellemek zaman kaybı olabilir.

Kahve falında ölmüş insanların elini öpmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş insanın elini öpmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş bir insanın elini öpmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölen insanın elini öpmek rızkından ve gelirinden olacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı insanların elini öpmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen bir insanın elini öpmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü insanın elini öpmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında ölü bir insanın elini öpmek kendisini işine vereceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir