AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bir insanın elini öpmek

Kahve falında ölü bir insanın elini öpmek

Kahve falında ölü bir insanın elini öpmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü bir insanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Kaynakları veya kazançları paylaşarak başkalarıyla birlikte hareket ederek daha çok şey başarabilirsiniz.

Kahve falında ölü bir insanın elini öpmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, ailesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insanın elini öpmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş insanların elini öpmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen insanın elini öpmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir insanın elini öpmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı insanların elini öpmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına inanılır.

Kahve falında ölen bir insanın elini öpmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş insanın elini öpmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir