AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek bebeğe çorap giydirmek

Kahve falında erkek bebeğe çorap giydirmek

Kahve falında erkek bebeğe çorap giydirmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, istediği makama geleceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında erkek bebeğe çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Hatalı kararlar vermeniz veya dalgınlıkla yanlış şeyler yapmanız olasıdır.

Kahve falında erkek bebeğe çorap giydirmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek çorabı giymek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işaret eder.

Kahve falında bebeğe çorap giydirmek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine işarettir.

Kahve falında erkek çorabı giymek işveren koltuğunda oturacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeğe çorap giydirmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında erkek bebek çorabı görmek umutlarının da tükeneceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında erkek bebek giydirmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe ayakkabı giydirmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir