AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki farklı çorap giymek

Kahve falında iki farklı çorap giymek

Kahve falında iki farklı çorap giymek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki farklı çorap giymek gördüyseniz:

  • Belli konulara daha gerçekçi yaklaşmakta fayda var.

Kahve falında farklı renk çorap giymek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, uzun uzun dalıp gideceğine delalettir.

Kahve falında iki farklı çorap giymek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı farklı giymek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında iki farklı terlik giymek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına işaret eder.

Kahve falında iki farklı ayakkabı giymek heveslerinin de azalacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına yorulur.

Kahve falında farklı terlik giymek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, eğer işsizse iş bulacağına delalettir.

Kahve falında iki ayağa farklı ayakkabı giymek hayata karşı bakışının değişeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına delalettir.

Kahve falında farklı ayakkabılar giymek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir