AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ince çorap giymek

Kahve falında siyah ince çorap giymek

Kahve falında siyah ince çorap giymek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, zor durumda kalacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, kem gözlere gelineceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah ince çorap giymek gördüyseniz:

  • Tüm aktivitelere katılmanız zor, aralarından en iyilerini seçmelisiniz.

Kahve falında siyah ince çorap giymek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, spor yapmaya başlanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ince siyah çorap görmek karşılığını bulacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah ince çorap görmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına inanılır.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına işarettir.

Kahve falında ten rengi ince çorap giymek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ince çorap giymek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında gelinliğin altına siyah çorap giymek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah çorap giydirmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir