AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek cesetleri görmek

Kahve falında bebek cesetleri görmek

Kahve falında bebek cesetleri görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, zor bir duruma düşüleceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına inanılır.

Kahve falında bebek cesetleri gördüyseniz:

  • İki kişi arasında bir tercih yapma durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında bebek cesedi gömmek ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek cesedi görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş bebek cesedi görmek verimin her geçen gün artacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek ceseti görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında bebek cesetleri görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş cesetler görmek sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin cesedini görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin cesedini görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir