AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek ceseti görmek

Kahve falında bebek ceseti görmek

Kahve falında bebek ceseti görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında bebek ceseti gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız hakkında çok fazla şey paylaşmadan kendi fikirlerinizi kendinize saklayarak, tüm gerçekleri öğrenmeye çalışmanız daha doğru olabilir.

Kahve falında ölmüş bebek cesedi görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek ceseti görmek parasını ve malını kaybedeceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek cesedi gömmek ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, anne babaya müjde verileceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek cesedi görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında bebek cesetleri görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, maddi anlamda feraha ermeye delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının cesedini görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının cesedini görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın cesedini görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir