AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının cesedini görmek

Kahve falında arkadaşının cesedini görmek

Kahve falında arkadaşının cesedini görmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, elinin bollaşacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, zor günler geçireceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının cesedini gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri hatırlamanız stresi azaltabilir.

Kahve falında arkadaşının cesedini görmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş cesetler görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin cesedini görmek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında denizde erkek cesedi görmek neşeli zamanların yaşanacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmış cesetler görmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında yakınının cesedini görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine işaret eder.

Kahve falında hayvan cesedi görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek cesedi görmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir