AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi cesedi görmek

Kahve falında kedi cesedi görmek

Kahve falında kedi cesedi görmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi cesedi gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları bir karara bağlayabilirseniz her alanda çok daha rahat hareket edebileceksiniz.

Kahve falında kedi cesedi görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi ceseti görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin cesedini görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin cesedini görmek yakın zamanda rahat edeceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında suyun içinde cesetler görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birinin cesedini görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında annesinin cesedini görmek ailesinden hayır göreceğine, yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda cesetler görmek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir