AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker cesedi görmek

Kahve falında asker cesedi görmek

Kahve falında asker cesedi görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, kasasının ağırlaşacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, makamının ve ününün artacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker cesedi gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmenin kimseye bir faydası olmayacağı için uzak durmakta fayda var.

Kahve falında asker cesedi görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanmış cesed görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kızının cesedini görmek işleri yoluna sokacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına tabir olunur.

Kahve falında atatürkün cesedini görmek anne baba duaları alınacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin cesedini görmek mal ve para sahibi olacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cesetle uğraşmak sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında denizde kadın cesedi görmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cesedin dirildiğini görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir