AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bebek gömmek

Kahve falında ölü bebek gömmek

Kahve falında ölü bebek gömmek helal ekmek yeneceğine, masabaşı bir işe girileceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, müşterilerinin çoğalacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü bebek gömmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyleri başlatabilmek için bazı kimselerden destek görmeniz gerekiyor.

Kahve falında ölü bebek gömmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine işarettir.

Kahve falında ölü bebeği gömmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü suya gömmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü diri gömmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birini tekrar gömmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü toprağa gömmek anne babayla ters düşüleceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında ölüleri gömmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi ölüsünü gömmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir