AnaSayfa / Genel / Kahve falında cesedi gömmek

Kahve falında cesedi gömmek

Kahve falında cesedi gömmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine inanılır.

Kahve falında cesedi gömmek gördüyseniz:

  • Risk yarar analizi yapıp, belli girişimlerinizi veya yaratıcılık gerektiren çalışmalarınızı diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında cesedi gömmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine işaret eder.

Kahve falında bebek cesedi gömmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine delalettir.

Kahve falında eşinin cesedini görmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yolda cesetler görmek onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine yorulur.

Kahve falında yanmış cesetler görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızının cesedini görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cesede dokunmak kötü halin son bulacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cesetin yakıldığını görmek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir