AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek bezi satın almak

Kahve falında bebek bezi satın almak

Kahve falında bebek bezi satın almak kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, şanssızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek bezi satın almak gördüyseniz:

  • Stres içeren ortamlardan uzak durmakta, risk içeren ortamlara girmemekte veya risk almamakta fayda var.

Kahve falında bebek bezi satın almak dolayısıyla işlerin bozulacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında sofra bezi satın almak ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek bezi vermek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına inanılır.

Kahve falında bebek bezi takmak kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bezli bebek görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli bebek bezi değiştirmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında bez bebek görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına delalet eder.

Kahve falında bebek bezi yıkamak ufkunun açılacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir