AnaSayfa / Genel / Kahve falında bezli bebek görmek

Kahve falında bezli bebek görmek

Kahve falında bezli bebek görmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bezli bebek gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişki veya anlaşmaya sıcak bakmanızda fayda var.

Kahve falında temiz bebek bezi görmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına işaret eder.

Kahve falında boklu bebek bezi görmek işlerinin hemen hallolacağına, umutlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kakalı bebek bezi görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe bez bağlamak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek bezi almak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Kahve falında bebek bezi görmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli bebek bezi görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, parasının ve malının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek bezi yıkamak sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir